Amaro

Wijnwinkel


Online wijn kopen doe je eenvoudig in onze wijnwinkel


Waarom wijn kopen bij de online wijnwinkel van Amaro Wijnen? Als je via onze online wijnwinkel inkoopt, weet je zeker dat je een bijzondere kwaliteitswijn serveert. Je weet ook zeker dat je deze tegen de beste prijs inkoopt. De wijnhuizen die leveren aan onze online wijnwinkel zijn kleinschalig van opzet en worden beheerd door gepassioneerde en enthousiaste wijnmakers. Die betrokkenheid en kwaliteit proef je in elke fles wijn. Maak je keuze in onze online wijnwinkel.


Meer dan een wijnwinkel: wij adviseren ook over wijnen voor privé- diners

Steeds meer mensen maken thuis gerechten die niet misstaan in een toprestaurant. Thuis diners geven is een populaire bezigheid, maar deze diners zijn natuurlijk pas echt een succes als je er de juiste wijnen bij serveert. Want met een goede wijn komen de smaken van de gerechten helemaal tot hun recht. Ben je een expert in de keuken, maar weet je niet zo goed welke wijnen het beste bij jouw gerechten passen? We geven advies op maat. Stuur ons het lijstje van je gerechten (inclusief de kruiden die je gebruikt). Wij leveren dan een selectie wijnen die het diner tot een culinair feest maken. Zo wordt de avond een gegarandeerd, onvergetelijk succes.

•  U kunt al vanaf 1 fles bestellen
•  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
•  De levertijd is 2 tot 7 werkdagen.

Bezorgtarieven voor particulieren
•  Afhalen kan op afspraak (geen bezorgkosten).
  Het bezorgtarief binnen Nederland van 6 flessen of meer is gratis. Onder de 6 flessen kost het € 7,95
•  De levertijd is 2 tot 7 werkdagen.

Betaling
Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons de factuur. U kunt het totaalbedrag overmaken op ons Rabo-bankrekeningnummer met vermelding van het factuurnummer. Bezorging vindt plaats na betaling van de factuur.

IBAN-code BIC-code / SWIFT
NL56 RABO 0116 5893 61 RABO NL 2U


wijnen bestellen prijsWijnmandje

flessen
    0
dozen
0
bedrag
     
U kunt betalen met
 - iDeal
 - Eenmalige machtiging