Amaro

Wijnproeverij


Een wijnproeverij van Amaro Wijnen:
maak kennis met de (h)eerlijke en kwalitatieve wijnen


Een wijnproeverij is een leuke en gezellige manier om kennis te maken met vele soorten wijn. Een wijnproeverij is een uniek cadeau voor familie, vrienden en zakelijke relaties. Maar ook de manier om van een privé-evenement, een zakelijke bijeenkomst of een beurs een succes te maken. Tijdens de wijnproeverij nemen we je mee op reis van de mousserende Spaanse Cava tot krachtige rode wijn uit Zuid Afrika en heerlijke Argentijnse wijn. We leren je hoe je de smaken en geuren van onze exclusieve wijnen kunt herkennen en benoemen. En je leert dat goede wijn niet altijd dure wijn hoeft te zijn.

 

Wijnproeverij is meer dan een lekker flesje wijn

Wijn proeven doe je met al je zintuigen. Natuurlijk is de smaak van de wijn belangrijk. Tijdens de wijnproeverij leer je dat de beste wijnen ook afhankelijk zijn van een mooie kleur en een rijke geur. Zelfs het verhaal over de wijnboer en de productie spelen daar een grote rol in. Daarom is een wijnproeverij van Amaro Wijnen een belevenis die je lang bij zal blijven.

Onze wijnproeverij neemt je mee op reis tot ver buiten de grenzen van Europa. Goede wijn is niet synoniem aan Frankrijk. Een klein stap over de Pyreneeën brengt je al in het land van de Spaanse wijnen, met heerlijke rode wijn, zoete witte wijn en natuurlijk de bijzondere Cava. Daarna maken we de sprong naar de Zuid Afrikaanse wijnen en de Argentijnse wijnen. Tijdens een wijnproeverij genieten we van deze wijnen en leer je meer over het wijnhuis en land waar de wijn vandaan komt. Elke fles is een smaakbeleving en een wijnproeverij van Amaro Wijnen maakt die beleving uniek.

Wijnproeverij met vriendenWijnproeverij Hoofddorp
 

Over smaak valt niet te twisten

Wijn proeven doe je natuurlijk zelf. We kunnen je veel vertellen over de smaken en wijnen. Maar een wijnproeverij doen we samen. Daarbij beslis je zelf of we alle soorten wijn proeven, of dat je een voorkeur hebt voor Spaanse wijnen, Argentijnse wijnen of wijnen uit Zuid Afrika. Dan maken we de wijnproeverij helemaal op maat. Je leert om goed te benoemen wat je proeft. Het wordt steeds leuker naarmate je tijdens de wijnproeverij verschillende smaken, kleuren en geuren van de wijnen leert herkennen en benoemen.
Je leert dat goedkope wijn ook lekkere wijn kan zijn. Een wijnboer die passie heeft voor zijn product kan ook tegen lage kosten kwaliteit leveren. Belangrijker dan de prijs is dat de wijnen zuiver zijn, en dat heeft natuurlijk met vakmanschap te maken. De wijnboer verbouwt druiven op de beste grondsoort, behandelt deze met liefde behandelt en oogst de druiven op precies het juiste moment. Dan zijn de druiven optimaal voor het verwerken tot exclusieve wijnen. Wijnen die het waard zijn om te presenteren tijdens een wijnproeverij van Amaro Wijnen. 


Wijnproeverij voor particulieren

Een wijnproeverij maakt je familiefeest of een andere privébijeenkomst bijzonder. Tijdens een gezellige middag of avond laten we verschillende soorten wijn de revue passeren. Je maakt kennis met exclusieve wijnen die garant staan voor een explosie aan smaken en geuren. Elke wijn heeft verschillende lagen en een unieke afdronk. Wijn proeven staat gelijk aan het benoemen daarvan. Proef je appel, aarde of misschien wel bessen? Is de wijn robijnrood, scharlaken of diep paars? Hoe komt dat? Welke wijn vind je smaakvol en lekker? De vraag die we bij de wijnproeverij vooral willen beantwoorden is: waaróm?

 

Wijnproeverij voor bedrijven

Samen met collega’s wijn proeven is een gezellige en leerzame activiteit. Omdat de groep altijd kenners en leken bevat, bieden we informatie op elk niveau. De wijnen hebben een hoge kwaliteit, waardoor iedereen deze wijnen kan waarderen. De proeverij bouwt langzaam op van toegankelijke en sprankelende witte wijn tot robuuste, diepdonkere rode wijn. Wat proef je, en hoe benoem je al deze smaken? Samen proeven schept een vrolijke band met de collega’s. Dat maakt een wijnproeverij ideaal voor teambuilding tijdens een zakelijke middag of avond.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken tijdens een vrijblijvend gesprek graag een offerte op maat. Voor vragen of een afspraak kunt u ons altijd bereiken!

 

 

 

 

 Wijnmandje

flessen
    0
dozen
0
bedrag
     
U kunt betalen met
 - iDeal
 - Eenmalige machtiging